DOĆI ĆE DO VELIKE PREKRETNICE: Sutra je pomrčina mjeseca, a ujedno i SUPERMJESEC, za ovih 5 ZNAKOVA stižu TEKTONSKE PROMJENE

DOĆI ĆE DO VELIKE PREKRETNICE: Sutra je pomrčina mjeseca, a ujedno i SUPERMJESEC, za ovih 5 ZNAKOVA stižu TEKTONSKE PROMJENE

Saturn zna omamiti, a njegovo izravno sudjelovanje u Koridoru pomrčine od 18.9. do 2.10. za mnoge će biti veliki šok.

Trendovi se mijenjaju – Pomrčina 18.9. 2024. prvi put se događa na osi Djevica-Ribe, što ukazuje na prilično drastične promjene koje mogu uletjeti u naše živote s prilično snažnim emocionalnim tokom.

U danima od 18. do 19.9. Neptun i Saturn u Ribama, pod utjecajem pomrčine, mogu učiniti naše osjećaje i doživljaje toliko intenzivnim da se to može usporediti samo sa snagom tsunamija. Međutim, za svaku osobu sve je individualno, jer Saturn će “razotkriti” ono što je dugo bilo skriveno i nevidljivo.

Ribe

Ribe će osjetiti najjači utjecaj pomrčine, budući da se događa u znaku vašeg Sunca i odgovorna je za manifestaciju, realizaciju, zdravlje i općenito svijet u kojem se nalazite.

Vjerojatno ćete se 18. rujna/septembra naći u središtu pozornosti, a ono može biti raznoliko. Na primjer, to je razgovor za posao, liječnički pregled, kao i javni govor i ozbiljan događaj u vezi.

Osim toga, vaš se status također može promijeniti, primjerice zbog preseljenja ili novog državljanstva ili zbog dobivanja druge pozicije.

Djevica

Događaj će prilično fundamentalno utjecati na vaš znak, budući da se pomrčina događa u sektoru odnosa i partnerstva. Prvo, svakako se vrijedi prisjetiti početka ciklusa ove pomrčine, koji je postavljen 10.3. 2024. Prisjetite se koje su situacije u odnosima s drugima, ili možda u braku ili ljubavi, za vas počele kao od nule.

Na primjer, možda ste tada upoznali osobu, počeli izlaziti na spojeve ili ste imali novi ugovor o radu.

Upravo će to pitanje biti konačno riješeno, iako napominjem da pomrčine 2025. također mogu biti neizravno povezane s onim što će se dogoditi u rujnu/septembru.

Blizanci

Pomrčina 18.9. događa se na najvišoj točki horoskopa Blizanaca – u sektoru autoriteta, moći, statusa i nadređenih. Vjerojatno ćete ovog dana biti na sastanku s nekim na poslu, možda će se odlučiti o vašem imenovanju na radno mjesto ili ćete potpisati papire za otkaz.

Ipak, pomrčina može utjecati na komunikaciju s državnim tijelima, osobito ako ste aktivno sudjelovali u pitanju iseljavanja.

Što se statusa tiče, tijekom pomrčine možete jasno “deklarirati” svoju novu titulu, a ona može imati različite varijacije. Na primjer, možete se vjenčati, postati majka/otac, razvesti se, dobiti ozbiljnu titulu.

Ovan

Pomrčina se događa u vašem sektoru prošlosti i tajni uz sudjelovanje vladara sektora vaše karijere – Saturna. Može vam se javiti šef s kojim ste ranije radili ili osoba iz inozemstva.

A upravo njeno sudjelovanje u vašem životu može u konačnici donijeti dramatične promjene u vašem profesionalnom razvoju.

Saturn vam može “skinuti” ružičaste naočale, jer često pomrčina u sektoru tajni igra ulogu slona u prodavaonici porculana. Nešto se može manifestirati tako snažno da ćete uvidjeti zašto to možda prije niste primijetili.

Lav

Saturn je vladar vašeg radnog sektora, a pomrčina se događa u kući transformacije, što ukazuje na promjene u vašem radnom rasporedu, rutini i timu.

Vjerojatno ćete imati promjene 18.9., ali zapravo idete prema njima od 10.3.2024. Sjetite se što vam se dogodilo u životu u prvom mjesecu proljeća – sada se situacija približava kraju.

Moguće je da će pomrčina donijeti osjećaj krize, ali s druge strane, vaša intuicija će raditi vrlo snažno pa su čak i mistične okolnosti vjerojatne u vrijeme pomrčine.

Julija Lifanova