MUŠKARCI ROĐENI U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJGORI BRAČNI PARTNERI: Sa njima ćete se provesti kao „bosi po trnju“

Da li biste odbili da se udate za nekoga samo zbog njegovog horoskopa?

Ako još niste pronašli srodnu dušu, ne tražite je među ovim predstavnicima.

Otkrijte zašto su ova 3 znaka najgori bračni partneri.

Rak

Iako važi za najvjerniji znak u horoskopu, to mu je jedina prednost. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost, jer su po prirodi pasivni i lenji. Od njih u braku ne možete očekivati veliku pomoć. Osim toga, uglavnom su nezadovoljni pa stalno kukaju. Šta će vam to?

Škorpija

Jedini način da imate skladan brak sa Škorpijom jeste da njemu prepustite sve odluke, piše Cosmopolitan. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žene vode glavnu riječ pa, za razliku od Rakova, ne stupaju u brak iz koristi jer smatraju da su oni ti koji bi trebalo da izdržavaju porodicu. Ako ste spremne da se odreknete svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpijom i nije tako loša ideja.

Strijelac

Teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga, ako se udate za jednog, nećete viđati često. Da biste ukrotile muškarca u znaku Strijelca, morate da budete mudre i taktične, piše Cosmopolitan, a brak će vam biti skladan i ako dijelite ista interesovanja. U protivnom, bićete same i nesrećne.