OVAKO IZGLEDA KRŠTENJE OD MILION EURA U BEOGRADU! Pogledajte šta se jelo i pilo, BABA KO DJEVOJČICA, deda nije žalio para za unuke (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak krštenja u Beogradu za koji je unovčeno čak milion evra. Kako se navodi u snimku, ovo krštenje organizovali su baka i deda, pripadnici romske nacionalne manjine. Video je privukao veliku pažnju.

 

1 / 10 FOTO: TIKTOK/SCREENSHOT/BOZIC.UROS

Baka i deda su svojim unucima priredili nezaboravnu krsnu slavu. Snimak, koji je objavljen, počinje snimkom trbušne plesačice u grudnjaku na kojem se vide šake. Između naramenice i tijela stavila je novčanicu od 50 eura.

Romsko venčanje
FOTO: TIKTOK/SCREENSHOT/BOZIC.UROS

Nakon toga prikazana je sala u kojoj je održana krštenica od milion eura. Sve je prštalo od luksuza. Goste je opsluživalo više od deset konobara. Veliku pažnju privukao je i sto na kojem se nalaze piće.

„Toga dana ste bukvalno mogli da pijete šta ste poželjeli, mada se to obično dešava na romskim žurkama“, navedeno je na TikToku, gde je snimak objavljen.

Nakon toga se vide i domaćini. “Pogledajte kako je tog dana izgledala baka koja je krstila svoje unuke. Doslovno kao djevojčica”, stoji na snimku. Kumovi su stigli čak iz Brazila i bili su jedne od zvijezda večeri. Dočekani su vatrometom. U nastavku snimka vidi se kako glavni voditelj baca veliku svotu novca dok pevačica peva.

Drugi kumovi su po starom običaju donijeli prase i kolač. Dočekani su i vatrometom. I opet se uz muziku bacao novac na sve strane. Tada su se pojavile unuke, za koje je organizovano slavlje. Mnogo ljudi je prisustvovalo zabavi. Stigla je i glavna bugarska zvijezda Julija Bikova, koja uvijek ide sa svojim igračima, a bila je prekrivena novčanicama.