Struja, voda, kupatilo, velika kuhinja

Struja, voda, kupatilo, velika kuhinja, a ima i česmu napolju, kao i popločan deo sa stolom i stolicama – trpezariju na otvorenom

BEOGRAD – Već godinama se priča da uslovi u metropolama više nisu nešto što se može nazvati humanim načinom života. Buka, gužve, zagađenje – samo su neki od razloga zbog čega ljudi odlaze na periferiju grada da žive. Ako ne za stalno onda barem da tamo odlaze češće.

Zbog svega toga, u poslednje vreme veliko interesovanje vlada za kućama i vikendicama. Imati svoju kuću, pre svega svoje dvorište, postao je imperativ kvalitetnog načina života.

kuća, vikendica, Kosmaj, kuća na Kosmaju
FOTO: SASOMANGE PRINTSCREEN

U Sasomange ponudi našla se prava planinska kuća od 58 kvadrata s krovom koji je spušten skoro do zemlje, i tako natkriva svaki kutak. Drvo preovladava u dizajnu a u suterenu ima praktičnu ostavu.

kuća, vikendica, Kosmaj, kuća na Kosmaju
FOTO: SASOMANGE PRINTSCREEN

Prizemlje čine: dnevni boravak sa peći na drva, koja se savršeno uklapa u ambijent, izlaz na komfornu terasu, kupatilo i kuhinju sa trpezarijom.

kuća, vikendica, Kosmaj, kuća na Kosmaju
FOTO: SASOMANGE PRINTSCREEN

Drvene stepenice vode do spavaće sobe i terase, ušuškane i spremne za uživanje na planinskom vazduhu. Ima česmu napolju, kao i popločan deo sa stolom i stolicama – trpezariju na otvorenom, jer je kompletan fokus na boravku u prirodi.