Uplatim sebi i majci odmor, a djevojka me tad nazove “maminim sinom”

Prekinem vezu od 4 godine, jer uplatim sebi i majci odmor, a djevojka me tad nazove “maminim sinom”. Hej, ona koja u životu ima sve, kćerka lekara, stan u Bgu, stalno ljetovanja i zimovanja, jedino što je trebala je da uči.

Stalno nerazumijevanje. Cijelog života nemam. Majka me je podigla ni iz čega, bez oca, stalno radila, mučila se cijeli život, nikada nije vidjela išta dalje od našeg malog grada. Ja samog sebe školovao radeći po studentskim zadrugama i kreditu.

U domu naučim njemački zbog poznanstava i uz pomoć ovih što su studirali filološki. Prošle godine zahvaljujući kolegi sa faksa odem u Njemačku i počnem da radim. Sad konačno imam. I eto, pošto nisam vidio majku 11 mjeseci, rekoh da odemo konačno negdje, pa evo nas sad u Turskoj.

386172bbddd8b8346d4498197bcb2021-man-candy-boyfriend
zenaaa

Maloprije je gledam kako je presretna, ovo za svojih 64 godine nikad nije vidjela. A ovo pišem, jer mi stiže poruka od ove kako joj je žao, izvinjava se itd. Teško je razumjeti ovaj moj gest prema majci na pravi način, kad ti sve to cijeli život pada sa neba.”

sad-woman1

Izvor: Ispovesti.com